Από τον Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος»

Από το Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» ακολουθείστε την σήμανση για Αττική οδό με κατεύθυνση Αθήνα/Ελευσίνα και παραμένετε στην Αττική οδό μέχρι την Ελευσίνα, όπου θα συνεχίσετε επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών-Πύργο.

Όταν φθάσετε και περάσετε τα διόδια έξω από την Πάτρα ακολουθήστε την Περιφερειακή Οδό, ώστε να περάσετε την Πάτρα περιφερειακά.

Σε περίπου 20 χλμ στον Κόμβο της Κάτω Αχαΐας στρίβετε δεξιά, περνάτε την Κάτω Αχαϊα και συνεχίζεται αριστερά για 4,5 χλμ προς το χωριό Νιφορέϊκα και το PAVLINA BEACH HOTEL.

Από το λιμάνι της Πάτρας

Βγαίνοντας από το λιμάνι της Πάτρας στρίβετε δεξιά και ακολουθείτε την σήμανση προς Πύργο.

Στον Κόμβο της Κάτω Αχαΐας στρίβετε δεξιά, περνάτε την Κάτω Αχαΐα και συνεχίζεται δεξιά με κατεύθυνση το αεροδρόμιο του Αράξου. Μετά από 4 χλμ βρίσκεται το χωριό Νιφορέϊκα και το PAVLINA BEACH HOTEL.

Από Ολυμπία

Βγαίνοντας από την Ολυμπία ακολουθείται την σήμανση προς Πύργο, τον οποίο περνάτε περιφερειακά και συνεχίζεται στην Εθνική Οδό Πύργου - Πατρών μέχρι τον κόμβο της κάτω Αχαΐας για περίπου 80 χλμ.

Στον Κόμβο της Κάτω Αχαΐας στρίβετε αριστερά, περνάτε την Κάτω Αχαΐα και συνεχίζεται δεξιά με κατεύθυνση το αεροδρόμιο του Αράξου. Μετά από 4 χλμ βρίσκεται το χωριό Νιφορέϊκα και το PAVLINA BEACH HOTEL.

Από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας

Φεύγοντας από το αεροδρόμιο Καλαμάτας κατευθυνθείτε προς Τρίπολη. Μετά από περίπου 25 χλμ στρίβετε αριστερά προς Κυπαρισσία-Πύργο-Πάτρα και ακολουθείται την σήμανση μέχρι τον Πύργο τον οποίο περνάτε περιφερειακά. Συνεχίζεται στην Εθνική Οδό Πύργου - Πατρών μέχρι τον κόμβο της κάτω Αχαΐας για περίπου 80 χλμ.

Στον Κόμβο της Κάτω Αχαΐας στρίβετε δεξιά, περνάτε την Κάτω Αχαΐα και συνεχίζεται δεξιά με κατεύθυνση το αεροδρόμιο του Αράξου. Μετά από 4 χλμ βρίσκεται το χωριό Νιφορέϊκα και το PAVLINA BEACH HOTEL.

Από το αεροδρόμιο του Αράξου

Φεύγοντας από το αεροδρόμιο του Αράξου ακολουθείτε τον επαρχιακό δρόμο προς την Κάτω Αχαϊα. Μετά από 9 χλμ βρίσκεται το χωριό Νιφορέϊκα και το PAVLINA BEACH HOTEL.

Το ξενοδοχείο απέχει από:

  • Αεροδρόμιο Αράξου: 11 χλμ
  • Σιδηροδρομικό σταθμό Κάτω Αχαΐας: 4,5 χλμ

 

Friday the 14th. .